info@schildersbedrijfvandervlist.nl

06 - 16551758

Schildersbedrijf van der Vlist

Het bedrijf…


Schildersbedrijf van der Vlist is opgericht op 1 april 2012 door Peter van der Vlist.


Door bij verschillende bedrijven in de regio kennis en ervaring op te doen groeide de liefde voor het vak en daarmee ook de interesse in een eigen onderneming. Echter was de voorwaarde wel dat deze onderneming zich duidelijk zou onderscheiden van de vele gelijksoortige ondernemingen in de regio. Dit onderscheid zou dan niet alleen in kwaliteit en prijs terug te zien zijn maar ook zeker in het naar tevredenheid afleveren van iedere klus die gedaan wordt zowel tijdens de werkzaamheden als daarna. Niet alleen het resultaat maar ook de manier van werken is namelijk het visitekaartje dat uiteindelijk bij elke klant achterblijft.


“Een schildersbedrijf dat nauw betrokken is bij de wensen van de klant, uitstekende service verleent en waarbij vakmanschap, klantvriendelijkheid en duurzaamheid dagelijks terug te zien zijn”


Na veel overleg en met advies en hulp van zowel professionals in de administratieve sector als collega’s uit de directe omgeving werd de knoop doorgehakt en zo ontstond op 1 april 2012 Schildersbedrijf van der Vlist.


 Zoals u kunt zien zijn wij een relatief jong en enthousiast bedrijf en daarom nog dagelijks bezig met verder ontwikkelen en uitbreiden. Dit doen wij onder andere doormiddel van investeringen in apparatuur en materialen om efficiënter te kunnen werken, ook wordt er regelmatig samengewerkt met collega’s uit de omgeving om daarmee de capaciteit te verhogen en klanten dus nog sneller te kunnen bedienen.